dinsdag 6 mei 2014

Schommelproject : onze uitstap naar De Mote

We noteren : dinsdag, 29 april 2014, 13u. Het regent! :-(
Da's een dikke streep door de rekening... dachten we.
Maar, positief als we zijn, stappen we met onze vele chauffeurs naar de auto's en rijden in een lange karavaan richting Koekelare.  In Ichtegem giét het (we raken onze hoop lichtjesaan kwijt), maar wonder boven wonder... eenmaal op de parking aan De Mote zijn alle druppels verdwenen.  Hoera!!! We kunnen aan ons namiddagje schommelen beginnen!

Vooraf waren we al in groepjes verdeeld ('derde kleuterklassers' en 'eerste leerjarers' door elkaar) en zoeken dus snel met ons groepje een plekje op het grasterrein of in het bos(je).  Elke groep doet verschillende én andere spelletjes, het is reuzeleuk.  't Is natuurlijk wel een beetje nat... en het gras is wel een beetje groen... dus zijn onze speelkleren in een mum van tijd bewijs van ons plezier.

Om 14u30 stoppen we even onder de grote luifel om wat te drinken en te eten.  En, je raadt het nooit... het begint toch wel te regenen zeker?! Net zolang tot de koek op is, want zodra we de speeltuin willen verkennen schuiven de regenwolken op.  De zon komt zowaar es piepen!

Om 15u30 komen onze chauffeurs ons weer oppikken en kunnen we door het natte (!) Ichtegem weer huiswaarts keren. Daarvoor moet je toch dikke chance hebben hé?!

En plezier? Dat hebben we zeker gehad, kijk hier maar es naar de foto's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten